over mijzelf

Roeland Schaddelee:
Na de universitaire studie psychologie met klinische specialisatie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam volgde ik aanvullende vakken aan Regents college, School for Psychotherapy and Counselling te Londen en aan de UvA te Amsterdam. Bij het RINO in Utrecht heb ik de opleiding tot GZ-psycholoog gevolgd.

Na mijn registratie in 2003 als GZ psycholoog in het BIG register heb ik mij verder gespecialiseerd in de Cognitieve Gedragstherapie (CGT) en later ook in de Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT/mindfulness), Compassion Focussed Therapy (CFT/MBCL), Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR).

Gedurende zeventien jaar heb ik in de GGZ gewerkt in verschillende grotere tweedelijns instellingen. In het contact met een verscheidenheid aan mensen met uiteenlopende problemen van verschillende ernst heb ik een ruime ervaring opgedaan. Vanuit deze achtergrond oefen ik het therapeuten beroep, dat mijn passie heeft, met vertrouwen uit.

In 2012 ben ik mijn werk voor GGZ instellingen gaan combineren met een eigen praktijk. Sinds oktober 2018 richt ik mij volledig op de eigen praktijk.

Roeland Schaddelee Registraties